Foto: EPA

Predsjednik Reala smatra da njegov klub nije u krizi

Florentino Perez: Kritikuju nas jer nam zavide

Real Madrid ne liči na ekipu koja je u prošloj sezoni osvojila Ligu prvaka i špansku La Ligu, pa Kraljevi bilježe veoma loš start u novoj sezoni.

Nakon loših rezultata pojavilo se i mnoštvo kritika na račun igre Reala, međutim predsjednik madridskog kluba Florentino Perez smatra da većina tih kritika dolazi od onih koji su ljubomorni na njegov klub.

"Realu ide dobro i to je sve. Kritikuju nas kao i obično...To se stalno dešava. Baš kao što je Bernabeu rekao u jednom dokumentarcu: 'Kritikuju nas jer nam zavide'...To je istina, kritikuju nas baš iz tog razloga", poručio je Perez, citirajući izjavu Santiaga Bernabeua, možda i najvažnije figure u historiji slavnog madridskog kluba.

Real Madrid već zaostaje osam bodova za vodećom ekipom u La Ligi, Barcelonom, dok su Madriađani nedavno doživjeli neugodan poraz od Tottenhama u Ligi prvaka, što je za mnoge bio znak da nešto ne štima u taboru Kraljeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.