Srbijanski stručnjak za SportSport.ba

Muslin: BiH mi nije interesantna

Endin Čaušević

Srbijanski stručnjak Slavoljub Muslin spominjao se kao mogući kandidat za mjesto novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Muslin je prije nekoliko dana u razgovoru za SportSport.ba izjavio da bi bio spreman razgovarati s čelnim ljudima NSBiH ukoliko su zainteresovani, ali je priznao da nije dobio nikakvu ponudu da preuzme BiH. Međutim, to se u međuvremenu promijenilo što nam je i potvrdio dojučerašnji selektor reprezentacije Srbije.

U razgovoru za SportSport.ba Muslin je priznao da je bilo kontakta sa NSBiH u proteklim danima, ali da je on odbio mogućnost da u budućnosti trenira našu reprezentaciju. On je priznao da trenutno ima druge ponude koje su mu u ovom trenutku dosta zanimljivije u odnosu na onu iz Bosne i Hercegovine.

"Pa, već dosta sam rekao na tu temu. Razgovarao sam sa ljudima iz Bosne i Hercegovine koji su mi ponudili mogućnost da vodim bh. reprezentaciju. Međutim, moram reći da nema nikakvih uslova da dođem i ne želim da ulazim u neke pregovore. Imam sada nekoliko boljih ponuda, a iskreno da kažem i interesantniji za mene nego što je to bh. selekcija. Zahvaljujem se što su me kontaktirali, ali trebaju se okrenuti drugim kandidatima", rekao je Muslin za SportSport.ba.

Podsjećamo, u četvrtak će u Zenici biti održana sjednica Izvršnog odbora gdje bi trebali saznati ime novog selektora. Najozbiljniji kandidati da zamijene Mehmeda Baždarevića su trenutno Meho Kodro i Amar Osim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.