BiH saznala prvog rivala u 2018. godini?

Nije još potvrđeno

BiH saznala prvog rivala u 2018. godini?

E. Škorić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine trebala bi krajem januara odmjeriti snage sa selekcijom Meksika.

Vijest još nije potvrđena od jednog ili drugog saveza, ali prema informacijama koje su objavljene na američkim web stranicama za online prodaju ulaznica, BiH će u San Antoniju 31. januara odmjeriti snage sa Meksikom.

Mogao bi to da bude četvrti prijateljski duel BiH i Meksika, a prethodna tri odigrana su također u SAD-u, jednom u Atalanti i dvaput u Chicagu.

Najjeftinije ulaznice za ovu utakmicu dostupne su po cijeni od 43 dolara (72 KM) i sežu sve do nevjerovatnih 487 dolara (817 KM). 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meksiko će igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji narednog ljeta, dok će bh. reprezentacija nažalost propustiti ovaj veliki događaj, a u San Antoniju će nas voditi novi selektor.

Podsjećamo, u četvrtak bi izvršni odbor NFSBiH na sjednici u Zenici trebao da imenuje nasljednika Mehmeda Baždarevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi