Foto: EPA

Špekulacije sve glasnije

Zidane ne odbacuje mogućnost Neymarovog transfera

Špekulacije o novom šokantnom transferu Neymara ne prestaju. Nakon što su se pojavile informacije o njegovom neslaganju sa trenerom PSG-a Unaijem Emeryjem, sve je više onih koji smatraju da bi sjajni Brazilac uskoro mogao obući dres Real Madrida.

Čak se i nekoliko fudbalera Reala već golasilo po pitanju Neymarovog mogućeg dolaska, a Ramos i Casemiro su mu poručili da su na Santiago Bernabeu vrata za njega uvijek otvorena.

Upravo o mogućem Neymarovom transferu je govorio i trener Real Madrida Zinedine Zidane, a zanimljivo je da ni francuski stručnjak nije želio odbaciti mogućnost dolaska brazilskog napadača u Madrid.

"Neymar je veoma dobar fudbaler, to je istina. U svojoj ekipi imam najbolje igrače. Možete raditi i fokusirati se samo na ono što imate. A kada je budućnost u pitanju, ko zna?", odgovorio je Zidane na pitanje novinara o Neymaru i špekulacijama da Brazilac uskoro stiže na Santiago Bernabeu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.