Foto: EPA

Nude im Garetha Balea

Real dao zanimljiv prijedlog Tottenhamu

Midhat Šljivak

Gareth Bale vjerovatno broji posljednje mjesece u dresu madridskog Reala.

Kraljevski klub na sve načine pokušava da se riješi 28-godišnjeg Velšanina koji ima velikih problema sa povredama i često je van terena.

Real bez sumnje ima namjeru prodati Balea, a rukovodstvo kluba ga je odlučilo ponuditi nekadašnjem timu Tottenhamu.

Madridski tim je Spursima za ovog fudbalera 2013. godine isplatio 100 miliona eura, a sada Kraljevi traže 70 miliona kako bi ga vratili u dres londonskog tima.

Međutim, ta ponuda je odbijena, pa je prvak Španije poslao novu zanimljivu ponudu. Sačekaće da vide sve ponude koje dođu za Velšanina i pružiće šansu Tottenhamu da ga vrate ako izjednače najveću cifru koja se ponudi od strane drugih klubova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, teško je očekivati da ijedan klub želi toliko platiti za čovjeka koji je sklon povredama, ali svakako treba očekivati njegov povratak u Premiership.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.