Izjave trenera nakon susreta na Pecari

Sablić: Zaslužena pobjeda; Musa: Čestitam Širokom

Ekipa Širokog Brijega danas je porazila na domaćem terenu GOŠK sa 3:0 u okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener Širokog Brijega Goran Sablić imao je razloga za zadovoljstvo nakon susreta. 

"Mislim da smo zasluženo pobijedili. Kontrolisali smo meč skoro sve vrijeme. Dobro je kada otvorite meč sa pogotkom, a mi smo postigli dva. Moglo je i na poluvremenu biti tri razlike. Ponestalo je agresivnosti i ritma kod nas. Što smo htjeli to smo i ostvarili. Povreda Čabraje nas je zabrinula, nadam se da nije ništa ozbiljno. Mi se okrećemo narednom meču", rekao je Goran Sablić.

S druge strane, strateg GOŠK-a Slaven Musa je istakao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Navikli smo da primamao golove na početku meča. Široki je bio bolji u svim segmentima, mi im možemo samo čestitati. Mi se okrećemo narednim mečevima i protivnicima protiv kojih možemo igrati po kvaliteti. Pokušat ćemo u naredna tri meča osvojiti što više bodova", rekoa je trener GOŠK-a Slaven Musa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.