Foto: EPA

Zidane odlučio: Osmorica mogu da se pakuju

Edmir Škorić

Real Madrid je spreman da se riješi čak osmorice nogometaša, pišu inostrani mediji.

Kriza u Realu traje, Zinedine Zidane je napravio listu kandidata koji bi trebali da odu, a umjesto njih će doći kvalitetnija rješenja, barem po onome što predviđa francuski stručnjak.

Navodno je imao razgovor s predsjednikom Reala Florentinom Perezom, otkrio mu da postoje određene "struje" u svlačionici i da pojedince treba otjerati. Lucas Vasquez i Dani Ceballos već u januaru mogu da idu na posudbu.

Na ljeto bi mogli da odu Bale i Modrić, rezervni golman Casilla, Achraf, Llorente i Vallejo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Po svemu sudeći, za nabrojane je ovo posljednja sezona u Realu, dok se očekuje dolazak Alexisa Sancheza i još nekolicine provjerenih igrača, a da li će do tada Real uspjeti da se izvuče iz krize i hoće li Zidane preživjeti, ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.