Foto: hajduk.hr

Kopić ne računa na Šehića

Bosanac otpisan u Hajduku

Midhat Šljivak

Novi trener splitskog Hajduka Željko Kopić počeo je sa čistkom u klubu.

Prva žrtva je bh. internacionalac Edin Šehić, 22-godišnji veznjak, kojeg je trener Kopić otpisao i izvjesno je da na njega više neće računati.

Šehić je kod prethodnog trenera Joana Carilla konstantno bio među 18 fudbalera. Upisao je nastupe u 12 utakmica, ali je na terenu proveo svega 278 minuta.

Postoji velika mogućnost da će Šehić do kraja sezone igrati za drugi tim splitskog kluba, ali neće čuditi i ako se ugovor sa njim raskine.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Edin Šehić je ponikao u redovima Zagreba. Tamo je prošao sve omladinske kategorije, a u Hajduk je stigao u proljeće ove godine. 

Ugovor sa splitskim timom ga veže do ljeta 2020. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.