Foto: EPA

Predomislio se

Griezmann priznao: Nije isključeno da odem u United

Francuski napadač Antoine Griezmann iz redova Atletico Madrida bit će jedan od najtraženijih nogometaša u zimskom prijelaznom roku. 

Griezmann je prošlog ljeta potpisao novi ugovor sa Atleticom i tvrdio je kako ne razmišlja o odlasku, ali je očigledno promijenio mišljenje, pošto je priznao da postoji mogućnost da ode u Manchester United. 

"U junu sam produžio ugovor, iako mi nedostaju titule sretan sam u Atletico Madridu. Ipak, svjestan sam da ću otići jednog dana. Još nisam donio odluku, zavisi od mnogo faktora. Nemam ništa protiv odlaska u Englesku, osim lošeg vremena. Manchester United je uvijek opcija. Šanse da odem na Old Trafford? Dao bih šest od 10", rekao je Griezmann.

Ove sezone Griezmannu ne cvjetaju ruže u Španiji. Nalazi se u velikoj golgeterskoj krizi i u  dosadašnjem dijelu sezone je postigao samo tri pogotka. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vrijedi podsjetiti da Griezmann ima ugovor sa Atleticom do 2020. godine u kojem stoji otkupna klauzula u visini od 100 miliona eura. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.