Trener Sloge zadovoljan

Vojvodić: Važno je da nismo primili gol

Emir Dindić

Sloga Simin Han i Sloboda odigrali su neriješeno u četvrtfinalu Kupa BiH. 

Veoma uzbudljiv susret na kraju je završen s miroljubivih 0:0, a Darko Vojvodić je bio iznimno zadovoljan s onim što su njegovi izabranici pokazali protiv bh. premijerligaša. 

"Meni je drago da je moja ekipa odigrala na visokom nivou. Nama je prvenstvo završeno i vidjelo se da nam je nedostajalo i energije, ali odigrali smo čvrstu i tvrdu utakmicu. Bilo je vrlo važno da ne primimo gol. U prvom dijelu smo imali više od igre, Sloboda je u nastavku uspostavila ravnotežu, tako da je remi na kraju najrealniji", izjavio je Vojvodić. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Uzvratni meč će biti odigran za sedam dana na Tušnju. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.