Stadion ne ispunjava uslove

Simin Han sigurno bez polufinala Kupa Bosne i Hercegovine

Adnan Beganović

Prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine odigrane su juče, a najviše pažnje privukao je duel Sloge i Slobode.

Sloga i Sloboda su snage odmjerili u Simin Hanu, a nakon 90 minuta nije bilo golova, tako da će odluka o konačnom pobjedniku i putniku u polufinale pasti na Tušnju.

Međutim, kako god završio revanš susret između Slobode i Sloge jedno je sigurno, polufinale će se igrati na Tušnju s obzirom da stadion u Simin Hanu ne zadovoljava kriterije za odigravanje mečeva završnice najmasovnijeg takmičenja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo, osim pomenutog meča prve susrete četvrtfinala Kupa su odigrali Olimpik i Zvijezda 09 (1:2), te Rudar i Krupa (0:3), dok će prvi meč Široki i Željezničar odigrati 29. novembra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.