Gledao je njene gole slike?

Zvijezda Juventusa se raspituje za atraktivnu voditeljicu

O. Lekić

Seksipilna italijanska voditeljica Diletta Leotta zapala je za oko veznom fudbaleru Juventusa Claudiju Marchisiju.

Diletta je u Italiji najveću slavu stekla kada su početkom januara u javnost isplivale njezine eksplicitne fotografije, a sudeći prema pisanju medija na 'čizmi', za nju se preko prijatelja raspitivao 31-godišnji Marchisio. 

Iako važi za mirnog i porodičnog čovjeka, Marchisio je potpuno odlijepio za plavokosom voditeljicom, što potvrđuje i to da u posljednje vrijeme sve više lajkuje njezine fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Ko zna, možda su ga baš oduševile Dilettine golišave fotografije. 

Inače, Diletta, koja prati Seriju A i Seriju B, ranije je izjavila da joj je curenje njezinih privatnih fotografija izazvalo haos u životu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.