Negirao navode delegata

Mulalić: Nisam vrijeđao i psovao sucu Petroviću

Trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja Edis Mulalić isključen je u toku današnje utakmice protiv Širokog Brijega (0:0). 

Mulalić je zaradio isključenje u samom finišu utakmice zbog, kako je navedeno u zvaničnom izvještaju, vrijeđanja i psovanja glavnom arbitru Draganu Petroviću.

U izvještaju delegeta također stoji da je Mulalić pri izlasku s terena namjerno nagazio četvrtog sudiju Grbića po stopalu, međutim ovaj temperamentni stručnjak je negirao takve navode.

"Isključenje sam zaradio zbog protesta radi žutog kartona i napuštanja tehničkog prostora, ali sramotno je što je navedeno u izvještaju delegata. Nisam uopšte vrijeđao suca Petrovića, niti sam nagazio po stopalu njegovog pomoćnika. I ako jesam, to se dogodilo možda slučajno u prolazu", kazao nam je Mulalić, te se kratko osvrnuo na utakmicu:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Možemo biti zadovoljni. Mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, oni u drugom, tako da je remi na kraju najrealniji ishod", podvukao je Mulalić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.