Odgovor na provokacije

"Neko na terenu neko preko medija"

Ko se zadnji smije...tako je bilo oduvijek, tako će biti vječno. Nisu ljudi poslovicu bezveze izmislili. 

Nakon bjesomučnog ismijavanja probuđene kreativnosti - smještene među navijačima, ali čak i igračima Sarajeva (Krste Velkoski) i u PR službi (instagram profil FK Sarajevo) - koja samo čeka, vreba neće li se šta desiti pa da oživi i doživi svoje ostvarenje, igrači Željezničara odlučili su uzvratiti istom mjerom.

Prvo na terenu, a onda potom i preko društvenih mreža što ovim utakmicama i daje čar. Na terenu hrabro i borbeno, ali sportski. Izvan terena mala "podbadanja" ne bi trebala nikome smetati.

Nakon što je Siniša Stevanović napisao na facebook profilu "Gasi sve", umjereniji, direktniji i pametniji bio je Vedran Kjosevski. Zajedno sa Samirom Bekrićem koji je prije tačno godinu dana, 26. 11. 2016. bio glavni akter u "devastiranju" budućeg prvaka Zrinsjkog (u Mostaru je bilo 4:0 za Želju).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bekrić odavno nije u kombinacijama za prvi tim Želje, ali je danas pozirao u svrhe Vedranovog storyja popraćenog riječima "Neko na terenu, neko preko medija". I sa jednom od jučer ofarbanih lopti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.