Staje na ludi kamen

Bale sprema spektakularno vjenčanje od 500.000 eura

Edmir Škorić, foto: ...

Nogometaš Real Madrida Gareth Bale sprema spektakularno vjenčanje s djevojkom Emmom, s kojom je u vezi već nekoliko godina.

Njih dvoje planiraju sljedećeg ljeta da stanu na 'ludi kamen', a 28-godišnji Bale je spremio spektakl za sve one koji dođu na njihovo slavlje.

Naime, unajmio je otok za 500.000 eura, a uz to će prisutne zabavljati popularna pjevačica Beyonce, čiju pjesmu "Halo" obožavaju Bale i dvije godine mlađa Emma.

Zanimljivo je kako će jedna ceremonija biti održana u Velsu, a jedna na privatnom otoku u Italiji za koju će reprezentativac Velsa platiti 500.000 eura. Gareth i Emma imaju kćerke Albu Violet (5) i Navu Valentinu (1).

Očekuje se da svadbi Balea prisustvuju brojne nogometne zvijezde, a ne sumnjamo da će svi zajedno uživati u spektakularnom i nezaboravnom provodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.