Sastali se u Tel Avivu

Sušić: Znače mi savjeti od Medunjanina

Bh. internacionalac Tino-Sven Sušić (25) ni u izraelskom Maccabiju iz Tel Aviva se nije najbolje snašao.

Sušić je u Maccabi stigao ljetos na posudbu s namjerom da revitalizira svoju karijeru, međutim za vrijeme do sada provedeno u klubu je odigrao svega četiri utakmice u prvenstvu, od čega je samo jednu počeo od prve minute.

Da bude strpljiv savjetovao mu je i Haris Medunjanin, koji je u Maccabiju svojevremeno ostavio veliki trag, a dvojac se nedavno i susreo u Tel Avivu.

"Osjećam se dobro u Maccabiju, osjećam da sam u dobroj formi. Nadam se da ću uskoro početi igrati i kroz utakmice pokazati da vrijedim", kazao je Sušić, te se osvrnuo na Harisovu posjetu.

"Bilo je lijepo ponovo vidjeti Harisa. Puno mi je pomogao. Savjetovao mi je da se opustim i da će sve biti u redu", dodao je Sušiću razgovoru za klupsku stranicu. 

Podsjećanja radi, Sušić za Maccabi nastupa kao posuđen igrač belgijskog Genka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.