U Širokom Brijegu su se na vrijeme sjetili da zaštite svoj teren, koji je prekriven najlonom kako bi se zaštitio od najavljenih padavina.

Pecara će biti spremna

U Širokom misle na sve: Padavine? Nikakav problem

Široki Brijeg će sutra na Pecari ugostiti Željezničar u okviru prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

U četvrtak se u ovom hercegovačkom gradu očekuju padavine, ali to neće biti nikakav problem za organizatore utakmice koji su dan uoči susreta već poduzeli mjere da teren na Pecari ne pretrpi oštećenja.

U Širokom Brijegu su se na vrijeme sjetili da zaštite svoj teren, koji je prekriven najlonom kako bi se zaštitio od najavljenih padavina.

Širokobriježani su prije nekoliko dana izašli u susret Željezničaru i odgodili utakmicu sa srijede za četvrtak, a sada su napravili još jedan pametan potez koji svakako treba pohvaliti.

Meč Širokog Brijega i Željezničara igra se s početkom u 17 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.