Demantovao glasine

Neymarov otac: Transfer u Real? Nemoguća ideja

Neymarov otac i ujedno agent, Neymar Senior, demantovao je da bi njegov sin mogao karijeru nastaviti u Real Madridu.

Posljednjih sedmica uveliko se piše o tome da je Neymar požalio zbog odluke da pređe u Paris Saint-Germain. Navodno se ne slaže najbolje sa saigračima, ne odgovara mu trener, a ni grad mu nije sjeo, pa se špekuliše o mogučem transferu.

Kao naredna stanica spominjala se Španija, ali ne Barcelona nego Real Madrid, međutim da od cijele priče neće biti ništa potvrdio je otac i agent brazilskog fudbalera.

"Odgovarati na tako nešto bilo bi podgrijavanje nemoguće ideje. Neymar ima dug ugovor i još bar pet, šest godina se neće voditi nikakvi pregovori", jasan je Neymar Senior.

Neymar je ljetos senzacionalno prešao u Paris Saint-Germain za 222 miliona eura. U novom klubu je startovao sjajno, postigavši 14 pogodaka na 15 utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.