Plemići su u prošlom kolu savladali Slobodu i žele i u narednom meču protiv Viteza da upišu tri boda

Zrinjski igra protiv Viteza

Filipović: Što prije probiti bunker Vitežana

Povodom subotnje utakmice protiv Viteza, zamolili smo Miloša Filipovića, najboljeg strijelca Plemića, da za SportSport.ba najavi ovaj susret.

Filipović je odisao optimizmom i rekao nam sljjedeće:

"Pobjedom protiv Slobode smo se opet digli rezultatski, kao i moralno. U ove dvije utakmice idemo na dvije pobjede. Sve sem svih pobjeda do kraja bi bio neuspjeh za nas".

"Vitez se nalazi u lošoj formi i doći će u Mostar da se brane i iz kontre će pokušavati nešto napraviti. Mi ćemo se potruditi što prije dati gol da bi nam bilo lakše u nastavku utakmice. Nikog ne treba podcjenjivati niti to radimo, ali jednostavno, mi smo bolja momčad i opravdat ćemo to u subotu", završio je Filipović za SportSport.ba svoju najavu subotnjeg susreta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.