Slavko Petrović je najavio promjene u timu. Prvi koji napušta Tušanj je crnogorski fudbaler sa kojim nije nastavljena saradnja.

Crnogorac napustio tim sa Tušnja

Miloš Kalezić više nije igrač Slobode · Ekskluzivno

Midhat Šljivak

Miloš Kalezić od danas više nije fudbaler tuzlanske Slobode.

Crnogorski fudbaler nije više u planovima trenera tima sa Tušnja Slavka Petrovića i odlučeno je da se sa njim ne nastavi saradnja.

Kalezić je član Slobode postao u januaru ove godine. Stigao je iz crnogorske Iskre, a ove sezone je nastupio u osam utakmica i postigao je jedan gol.

"Razlog napuštanja Slobode je istek jednogodišnjeg ugovora. U dalje planove se nisam uklapao, tako da nismo našli zajednički jezik za produžavanje saradnje", rekao je Kalezić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu reći da mi je bilo odlično u Tuzli, pogotovo u prošloj polusezoni. Bilo je dosta turbulencija u zadnje vrijeme, ali smo se nekako izborili i plasman u polufinale Kupa to je stabilizovao tim. Nadam se iskreno da će klub osvojiti željeni trofej jer to i zaslužuje", dodao je crnogorski fudbaler koji se zahvalio Slobodi na saradnji.

"Zahvalio bih se saigračima na dobroj saradnji. Stekao sam par vrhunskih drugova sa kojim ću se i u budućnosti družiti. Uprava je stavila klub na zavidan nivo i želio bih da im se zahvalim na odličnoj saradnji i navijačima želim da slave osvajanje Kupa"; istakao je on.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.