Odabrana službena lica za mečeve 17. kola Premijer lige BiH
U ovom kolu bit ćemo u prilici da gledamo tri meča u TV prenosu

Tri meča u direktnom TV prenosu

Odabrana službena lica za mečeve 17. kola Premijer lige BiH

Ovog vikenda ćemo širom Bosne i Hercegovine biti u prilici da pratimo utakmice 17. kola Premijer lige.

 

Program počinje u subotu od 13.00 sati kada će na teren fudbaleri Krupe i GOŠK-a, odnosno Sarajeva i Borca, a susret sa Koševa gledatelji će moći pratiti preko Moje TV. U nastavku subotnjeg programa na teren će još ekipe Zrinjskog i Viteza i to od 14.00 sati.

Kada je u pitanju nedjelja, prvo će na teren Radnik i Mladost, a tu utakmicu ćemo imati priliku gledati preko BHRT-a. Nešto kasnije (od 16.00 sati) će na teren i fudbaleri Širokog Brijega i Željeznoičara, a taj meč bit će prikazivan na Mojoj TV. Kolo će zaključiti Sloboda i Čelik u ponedjeljka od 13.00 sati.

Kada su u pitanju službena lica, oni su raspoređeni na sljedeći način: Na utakmici Zrinjski-Vitez glavni sudac će biti Zoran Grbić, susret Slobode i Čelika sudit će Adis Mulahasanović, a meč Krupe i GOŠK-a Haris Kaljanac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju meč između Radnika i Mladosti, glavu riječ će voditi Irfan Peljto iz Sarajeva, dok će susret sa Pecare sa sudijskom pištaljkom ispratiti Elvis Mujić. Meč na Koševu sudit će Emir Spahalić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi