Foto: FK Sarajevo

Adukor optimističan pred gostovanje u Vitezu

Fudbaleri Sarajeva se spremaju za zadnju prvenstvenu utakmicu u 2017. godini

Fudbaleri Sarajeva će posljednji premijerligaški susret u ovoj godini odigrati protiv Viteza. Izabranici Husrefa Musemića se već uveliko spremaju za neugodno gostovanje, a o očekivanjima od utakmice u Vitezu je govorio prvotimac Sarajeva Joachim Adukor.

"Atmosfera nakon utakmice protiv Borca je dobra. Vrijedno se spremamo. Vrijeme nije naročito povoljno i sigurno nas očekuju teški uslovi u nedjelju. Međutim, vjerujem u ekipu", istakao je Adukor, pa dodao:

"Imamo dovoljno kvaliteta u ovom trenutku da dođemo do pobjede. Želimo polusezonu zaključiti na najbolji mogući način, a to je pobjeda. Nadam se našoj dobroj igri."

Susret Sarajeva i Viteza se igra u nedjelju, 10. decembra, od 13:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.