Karijeru nastavlja u Simin Hanu

Zvanično: Adnan Hrelja potpisao za Slogu · Ekskluzivno

Endin Čaušević

Nekadašnja nada Sarajeva, Adnan Hrelja, napustio je visočku Bosnu nakon završetka prvog dijela sezone u Prvoj ligi FBiH.

Hrelja se u Bosnu vratio nakon polusezone u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja, ali je ponovo nakon šest mjeseci odlučio da napusti visočki klub, ali će ostati u Prvoj ligi BiH.

Naime, kako saznaje SportSport.ba nekadašnji fudbaler Sarajeva svoju karijeru nastavit će u dresu Sloge Simin Han. Hrelja je s ovim klubom danas potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Baš kao i u slučaju Almina Abdihodžića, Hreljin ugovor će biti automatski produžen na još godinu dana ukoliko Sloga ove sezone izbori plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.