Nije zadovoljan suđenjem nakon meča

Veliko nezadovljstvo trenera Sloge

Vojvodić: Nijedan gol Slobode nije bio regularan, osakaćeni smo danas

M. Šljivak

Sloga iz Simin Hana poražena je danas na Tušnju od Slobode u revanš susretu četvrtfinala Kupa BiH rezultatom 2:0.

Tako se tim Darka Vojvodića oprostio od nastupa u ovom takmičenju, a trener federalnog prvoligaša je nakon meča istakao veliko nezadovoljstvo suđenjem.

"Zaslužena pobjeda Slobode, mada smo danas osakaćeni ne znam kome to u prilog. Upropastio je utakmicu onaj koji je trebao biti zadužen za fer i korektnost. Da vam pošteno kažem, mislim da nijedan gol nije bio regularan. Dao nam je tri crvena kartona koja se prenose u prvenstvo i to najboljim igračima. Upropastio nas je za prva dva kola i ovo su dalekosežne posljedice za naredni periodu", rekao je Vojdović, te je dodao:

"Kod drugo gola bio je čist prekršaj, a kod prvog je bio ofsajd", istakao je trener Sloge.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RD187
Ne bi ti pros'o bolje ni u federalnoj da nije tih sudija sto nekog "osakate"
11 3
Gari Garinča
Zaboravljaš vojvodo koliko si ekipa iz Prve lige F BiH "osakatio" u Simin Hanu.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi