City bio bolji, ali...

Rasplamsao se derbi na Old Traffordu: Dva gola za pet minuta

Manchester United i Manchester City trenutno igraju gradski derbi na Old Traffordu, a nakon prvog poluvremena rezultat je 1:1 iako su gosti bili mnogo bolji tim na terenu.

Građani su na Old Trafford došli pokazati da su u ovom trenutku bolji tim od gradskog rivala, a sudeći prema prvih 45 minuta, to zaista i jeste slučaj.

City je od početka dominirao terenom, imao je nekoliko dobrih prilika prije pogotka u 42. minuti koji je došao nakon kornera. Strijelac je bio David Silva.

Ipak, samo nekoliko minuta kasnije United je poveo iz svoje prve prilike na utakmici. U drugoj minuti sudijske nadoknade, Rashford je iskoristio grešku odbrane Građana i zabio za 1:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.