Fanovi ga upozorili

A, gdje je ruka? Rakitićeva fotografija sa suprugom užarila društvene mreže

O. Lekić

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić je već godinama u braku sa suprugom Raquel s kojom ima prilično sretan i skladan brak.

Svaki slobodan trenutak Ivan i Raquel koriste da budu jedno uz drugo, a sudeći prema fotografiji koju je lijepa Španjolka podijelila na Instagramu, čarima ljubavne topline prepustili su se u Disneyandu.

Raquel je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube ispred poznatog dvorca, a u zanosu poljuca Rakitić je svoju suprugu uhvatio za stražnjicu, što je izazvalo reakcije na društvenim mrežama.

Ispod fotografije mogli su se vidjeti različiti komentari, u kojima su fanovi šaljivo upozorili Rakitića na pozu koju je zauzeo.

"Pazi s tim rukama", "Prste k sebi" i "Ruke, Rakitiću", bili su samo neki od komentara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.