Napokon dobre vijesti za Borussiju

Reus počeo raditi s loptom, uskoro povratak na teren

Fudbaler Borussije iz Dortmunda Marco Reus polako se vraća u trenažni proces.

Njemački reprezentativac se proteklih godina mnogo mučio sa povredama i ove sezone nije upisao niti jedan službeni nastup za Milionere s obzirom da je doživio tešku povredu na ljetnim pripremama.

Reus je napokon počeo raditi sa loptom i očekuje se njegov brz povratak na teren, s tim što niko ne može precizno predvidjeti kada bi mogao dostići takmičarsku formu za svih 90 minuta.

Osim Marca Reusa, treninzima su se vratili Erik Durm i Lukasz Piszczek, što je odlična stvar za novog trenera Dortmunda Petera Stogera.

Borussia zauzima tek šestu poziciju u Bundesligi i već se oprostila od Lige prvaka, a s povratkom bitnih fudbalera će sigurno biti konkurentnija najjačim timovima u domaćem prvenstvu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.