Gotovo je: Milioneri uručili otkaz Peteru Boszu
Čelnici Borussije su odmah nakon utakmice sa Werderom održali sastanak na kojem je odlučeno da je vrijeme za raskidanje saradnje sa Boszom.

Loše igre Borussije koštale holandskog stručnjaka posla

Gotovo je: Milioneri uručili otkaz Peteru Boszu

Čini se da je današnji poraz Borussije Dortmund od Werdera iz Bremena (1:2) bio kap koja je prilila čašu, pa su Milioneri odlučili raskinuti saradnju sa trenerom Peterom Boszom.

Informacije o Boszovom otkazu donosi njemački Bild, a ovaj list navodi da su čelnici Borussije Dortmund već uručili otkaz holandskom stručnjaku, ali da će klub tek sutra i zvanično potvrditi prekid saradnje.

Navodno su odmah nakon poraza od Werdera "šefovi" Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke i Michael Zorc održali sastanak i zaključili da je Bosz "ispucao sve bonuse".

Bosz je na klupu Milionera stigao ovog ljeta, međutim nakon osam utakmica bez pobjede u Bundesligi i neuspjeha u Ligi prvaka bilo je samo pitanje vremena kada će mu biti uručen otkaz.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi