Problemi za Arsenal

Ramsey zbog povrede pauzira tri sedmice

Vezni fudbaler Arsenala Aaron Ramsey zbog povrede je primoran pauzirati tri sedmice.

Velšanin je zadobio povredu tetive u ligaškoj utakmici protiv Southamtpona, a nakon što je podvrgnut medicinskim pregledima, ustanovljeno je koliko će trajati oporavak.

Kako prenose engleski mediji, Arsenalov trener Arsene Wenger na usluge ovog 26-godišnjeg fudbalera neće moći računati u naredne tri sedmice, što će svakako biti veliki hendikep za Topnike.

U timu Arsenala na povrede se žale također Theo Walcott, Shkordan Mustafi, te Alexandre Lacazette i njihov nastup u predstojećoj utakmici protiv Newcastlea je neizvjestan.

Ove sezone Arsenalu ne ide baš najbolje. Nakon 17 odigranih kola londonski klub se nalazi tek na sedmoj poziciji u Premierligi sa 30 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.