Monaco, Manchester United, Chelsea i Barcelona pomno prate svaki potez srbijanskog veznjaka.

Sergej Milinković-Savić na meti nekoliko evropskih velikana

Skauti "okupirali" stadion, SMS zabio dva gola, pa poručio: Briga me ko me gleda

Atalanta i Lazio su sinoć odigrali pravu fudbalsku poslasticu. Duel ove dvije ekipe je završen rezultatom 3:3, a u redovima Lazija je još jednu sjajnu partiju pružio Sergej Milinković-Savić, koji je postigao dva gola.

Stadion Atalante su sinoć "okupirali" skauti evropskih velikana, kako bi gledali, upravo, Milinković-Savića.

Imali su skauti Manchester Uniteda, Chelseaja, Barcelone i Monaca šta i vidjeti i sigurno su svojim poslodavcima poslali pozitivne "recenzije".

Ipak, srbijanski fudbaler poručuje da ga "baš briga" što se za njega otima pola Evrope.

"Postigao sam dva bitna gola...Nije me briga ko je došao da me gleda. Ja igram za Lazio i sretan sam ovdje", prokomentarisao je SMS informacije o "redovima" skauta ispred stadiona Atalante.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.