Menadžer Bristol Cityja nije znao šta će od sreće

Nezapamćeno slavlje nakon rušenja velikog Manchester Uniteda

Midhat Šljivak

Bristol City napravio je sinoć senzaciju i pobijedio je veliki Manchester United u četvrtfinalu Carabao kupa. 

Domaći su slavili sa 2:1 golom Koreyja Smitha u nadoknadi vremena, a kada je ovaj fudbaler postigao gol nastalo je nezapamćeno slavlje.

Navijači su bili u delirijumu, a ostaće upamćena proslava menadžera Bristol Cityja Leeja Johsona. On je u svoj euforiji skakao pored linije, a ubrzo mu se u zagrljaj bacio mladi sakupljač lopti.

"Znao sam da ne smijem na teren, a želio sam da proslavim pobjedu. Zaletio sam se prema dječaku sa loptom. Nisam znao da li bih plakao ili se smijao", rekao je Johnson nakon meča.

Bristol City će u polufinalu igrati protiv drugog tima iz Manchestera, nepobjedivog Cityja, a prve utakmice na rasporedu su 9. i 10. januara, dok se revanši igraju dvije sedmice kasnije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.