Abramovič bi možda i pustio Hazarda u Real, ali za drugu opciju ne želi ni čuti

Direktan rival ne dolazi u obzir

Abramovič bi možda i pustio Hazarda u Real, ali za drugu opciju ne želi ni čuti

Belgijski fudbaler iz redova Chesleaja Eden Hazard u posljednje vrijeme sve češće je meta brojnih engleskih, ali i eropskih velikana. 

Dugo vremena se govorilo o tome da bi on jednog dana mogao da završi u Real Madridu, ali ovaj transfer još uvijek nije ni blizu kompletiranog, tako da će se Kraljevski klub morati još mngoo potruditi. Engleski su prije nekoliko dana objavili i informaciju da se Manchester United uključio u ovu trku, ali čini se kako Chelsea ne želi ni da čuje za ovu opciju.

Naime, vlasnik Chelseaja Roman Abramovič je navodno strogo zabranio klubu da proda Hazarda direktnom rivalu u Premiershipu i od ovog transfera gotvo sigurno neće biti ništa, prenosi Don Balon.

Podsjetimo, trener Uniteda Jose Mourinho imao je namjeru da ponudi 100 miliona eura za Belgijanca kako bi njih dvojica ponovo sarađivali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hazard je ove sezone ponovo najbolji igrač Chelseaja sa osam golova i isto toliko asistencija u svim takmičenjima. On ima ugovor sa Plavcima do ljeta 2020. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi