Nakon debakla od Barcelone

Marcelo: Malo smo vas razmazili i to je najveći problem

Endin Čaušević, foto: EPA

Real Madrid je jučer još jednom razočarao svoje navijače u El Clasicu jer je Barcelona na Santiago Bernabeu slavila sa laganih 3:0.

Kraljevski klub je odigrao još jednu lošu utakmicu zbog čega sada za liderom Barcelonom zaostaje čak 14 bodova. Real je dobro igrao u prvom poluvremenu, ali se igra Kraljeva u potpunosti raspala u nastavku utakmice.

Barcelona je to iskoristila i rutinski je došla do nova tri boda i svoje treće uzastopne pobjede u Madridu što se tiče El Clasica u prvenstvu Španije. Ipak, Marcelo tvrdi da ovo nije toliki debakl, te da je najveći problem što su navijači Reala previše razmaženi.

"Razmazili smo vas i to je najveći problem. Svi mislite da stalno trebamo pobjeđivati. Ne shvatate da je to teško jer je ovo najbolja liga na svijetu. Sport je takav, nekada dobiješ, a nekada izgubiš", rekao je Marcelo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.