Modrić samo posmatrač: Iniesta dokazao da je kralj tika-take

Igrao se s igračima Reala

Modrić samo posmatrač: Iniesta dokazao da je kralj tika-take

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Barcelone jučer su na gostovanju savladali Real Madrid sa ubjedljivih 3:0 u velikom derbiju 17. kola španske La Lige.

Katalonski klub je lakše od očekivanog stigao do pobjede u Madridu nakon još jedne sjajne predstave Messija, Inieste, Suareza i društva. Iako je Iniesta već u godinama još jednom je dokazao da je kralj za tika-taku.

Veznjak Barcelone se naprosto igrao sa igračima Real Madrida, a u nekoliko navrata njegova "žrtva" bio je Luka Modrić. Hrvatski fudbaler, ali i njegovi saigrači mogli smo samo posmatrati Barcinu tika-taku u nekoliko navrata koju je predvodio sjajni Iniesta.

Sjajnu tika-taku Inieste i fudbalera Barcelone možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi