Oglasio se Mourinho

Lukakua čeka kraća pauza

Eldar Ganibegović

Romelu Lukaku je sinoć doživio tešku povredu u meču protiv Southamptona.

Napadač Crvenih đavola je dobio udaraca u potiljak od defanzivca protivničkog tima Wesleya Hoedta, te je ostao nepomično ležati.

Lukaku neće igrati u naredna dva meča, kako je i sam rekao Jose Mourinho, međutim najveći problem za portugalskog stručnjaka je taj što je i bez švedskog napadača. Podsjećamo kako se i Zlatan Ibrahimović povrijedio, te će van stroja biti mjesec dana.

Nakon meča, Mourinho je izjavio: "Ne znam kako je. Znam da obično odmah stiže loša vijest, i sada nije stigla."

"Ali napustiti terene na način koji je to on učinio, dok doktor ne razmišlja dvaputa o svojoj odluci, to je zato što postoji problem, ne samo za danas, već i za naredna dva meča, rekao bih, sigurno."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.