Dembele želja Rossonera

Milan kupuje u Londonu?

Edmir Škorić

U Milanu žele da prekinu košmar, pa su se odlučili na nova pojačanja.

Veznjak Tottenhama Mousa Dembele na meti je AC Milana, navode mediji u Italiji. Uprkos tome što je bitan igrač za Spurse, Rossoneri su spremni da ga kupe i neće žaliti novac za Belgijanca.

Dembele je zbog problema sa zglobom odigrao tek 11 utakmica u Premier ligi ove sezone, ali i dalje ima veliko povjerenje trenera Mauricija Pochettina, a italijanski list Corriere dello SPort sugeriše da bi Tottenham mogao da prihvati ponudu Milana u januaru.

Franck Kessie je bio nosilac igre u veznom redu Milana, ali nedostaje mu malo odmora, mora ga se rasteretiti i na San Siru žele da dovedu Dembelea.

Milan ima još nekoliko želja, ali Dembele je prvi na listi, sada samo ostaje da vidimo mogu li Italijani da mu udovolje na zahtjeve oko mjesečnih primanja i mogu li dati adevaktan novac Tottenhamu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.