Novi transfer na pomolu

City sprema astronomsku ponudu za CR-a?!

Edmir Škorić

Špekulacijama nikad kraja, posebno na Otoku gdje se sigurno najviše trguje. Manchester City, navodno, sprema astronomsku ponudu za Portugalca Cristiano Ronalda - nevjerovatnih 250 miliona funti!

Na Eastlandsu planiraju još pojačati svoje redove i ponovo sa jednom mega-zvijezdom. Popularni Građani spremaju ljetnu ponudu za ponajboljeg igrača svijeta i tvorca igre Portugala te madridskog Reala, Cristiano Ronalda.

Mark Hughes planira prodati Robinha i Santa Cruza, te bi taj novac uložio u dovođenje bivšeg igrača ljutog rivala Manchester Uniteda. Ronaldo bi, pišu engleski tabloidi, zarađivao nevjerovatnih 350 hiljada funti sedmično te bi tako u samo 12 mjeseci po drugi put postao najskuplji nogometaš planete.

U redovima Cityja vjeruju kako Real neće moći odoljeti njihovoj ponudi, a ruku na srce takav "poklon" ne odbija se lako. Ostaje da vidimo hoće li se u ljetnom prelaznom roku dogoditi nova senzacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.