Musa neće imati nimalo lagan zadatak da ostavi Čelik u Premijer ligi, nakon slabo odigrane polusezone

Potvrđeno pisanje SportSport.ba

Zvanično: Slaven Musa novi trener Čelika · Zvanično

Dino Kurbegović, foto: T. Hebib

Slaven Musa od danas je i zvanično novi trener Čelika.  Mostarski stručnjak potpisao je ugovor do kraja sezone, a osnovni cilj jeste opstanak kluba u Premijer ligi BiH.

Slaven Musa je nakon Kemala Hafizovića, Elvedina Beganovića i Vinka Divkovića već četvrti trener Čelika u ovoj sezoni. Svi se nadaju da će ovaj stručnjak i okončati sezonu na Bilinom polju, s uspješnim završetkom, odnosno opstankom crno-crvenih u Premijer ligi.

Musa je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Branitelj, Zrinjski, Široki Brijeg, Vitez i Gošk. Slovi kao trener koji odlično poznaje prilike u bh. nogometu, a posebno u Premijer ligi.

Čelik će do kraja sedmice krenuti s pripremama za nastavak sezone, prvi dio priprema biće u Zenici, dok je 22 ili 23. januara planiran odlazak u Antaliju, gdje bi ekspedicija Zeničana trebala ostati 10-ak dana.

U narednim danima očekuje se i dolazak pojačanja na Bilino polje, a kao što smo već pisali na dugoj listi pojačanja su: Krpić, Rustemović, Škahić, Galešić, Gojković, Bureković, Nikolić, Bekrić...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.