Čelik u pregovorima s Krpićem i Rustemovićem
Krpić je u ovoj sezoni u dresu Slobode postigao gol Čeliku u Zenici, ali i na Tušnju

Zeničanima trebaju pojačanja u svim linijama

Čelik u pregovorima s Krpićem i Rustemovićem

Dino Kurbegović, foto: SportSport.ba

Ako žele da opstanu u Premijer ligi, klub s Bilinog polja što brže mora angažovati 10-tak kvalitetnih nogometaša, kako bi imali šanse da na proljeće ostvare svoj cilj.

Na Bilinom polju nikada nije dosadno, danas smo napisali nekoliko tekstova vezanih za crno-crvene, a ljudi koji su od jutros u klubu odmah su se bacili na rad, tako da su već kontaktirali nekoliko provjerenih nogometaša.

Kako saznaje SportSport.ba, Čelik je danas kontaktirao agenciju koja zastupa dvojicu nogometaša Sulejmana Krpića i Edina Rustemovića.

Obavljen je razgovor između Aska Idrizovića i predstavnika dvojice nogometaša, a u narednim danima trebali bi se finiširati dogovori na obostrano zadovoljstvo.

Sulejman Krpić ikona je navijača Slobode, a zanimljivo da je ove sezone od četiri gola u Premijer ligi, dva postigao Čeliku. Krpić je pogađao u Zenici, ali i na Tušnju, gdje je uspio i asistirati za jedan gol. Njegov dolazak na Bilino polje svakako bi bio veliko pojačanje za napad Zeničana.

Edin Rustemović, posljednjih pola godine proveo je u turskom Adana Demirsporu, a prije toga je uspješno nastupao za Sarajevo, Drinu, Sinđelić i OFK Beograd. Rustemović je 25-godišnjak koji se veoma dobro snalazi na svim pozicijama u veznoj liniji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od ostalih igrača koje su Zeničani kontaktirali tu su imena Ibrahima Škahića, Semira Musića, Dženana Burekovića, Renata Gojkovića, Ognjena Đelmića i Steve Nikolića.

U narednim danima Čelik će dobiti novog šefa struke, to bi prema saznanjima SportSport.ba trebao da bude Slaven Musa, koji bi do kraja sedmice i održao prozivku nogometaša, te počeo pripreme za nastavak sezone u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljakpra
Hajde gasite taj turski lopovluk. Ne moze vam pomoc Pegamber.
3 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi