Pregovori između igrača i kluba su obavljeni, ali nije postignut dogovor oko financijskih uslova.

Čini se da se iskusni veznjak neće vratiti na Koševo

Stojčev, ipak, ne dolazi u Sarajevo? · Saznajemo

Nekadašnji ljubimac navijača Sarajeva, Miloš Stojčev, se ipak neće vratiti na Koševo, iako su se u proteklim danima pojavile špekulacije da je 30-godišnji veznjak veoma blizu povratka u FK Sarajevo.

Sjajni srbijanski veznjak se povezivao sa Sarajevom, no kako sada stvari stoje, od njegovog povratka u ekipu sa Koševa neće biti ništa.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje Sarajevo i Stojčev na kraju nisu uspjeli postići dogovor, a navodno je "zapelo" oko financijskih uslova, tako da ovog sjajnog fudbalera ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu neće ponovo gledati na bh. terenima.

Podsjetimo, Stojčev je sa Sarajevom osvojio Kup i prvenstvo, a dobre igre u bordo dresu su mu osigurale transfer u Grčku.

Tokom proteklih dana se povezivao i sa Zrinjskim, ali vjerovatno neće biti ništa ni od njegovog odlaska u mostarski klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.