Zvanično: Sarajevo poslalo Anđušića na posudbu
Mladi fudbaler se u protekloj polusezoni nije mnogo naigrao (Foto: FK Sarajevo)

Sutra se priključuje novom klubu

Zvanično: Sarajevo poslalo Anđušića na posudbu

Mladi ofanzivac FK Sarajevo Nemanja Anđušić do kraja sezone će boraviti na posudbi u zeničkom Čeliku, saopštili su iz Titove 38/b.

Dvadesetjednogodišnji krilni napadač se u protekloj sezoni nije mnogo naigrao, a kako bi sakupio veću minutažu odlučio je otići na posudbi u zenički klub kojem će se priključiti sutra na startu priprema.

Svojim odlaskom Anđušić će pojačati konkurenciju i podići kvalitet na krilnim pozicijama u borbi kluba iz Zenice za opstanak u premijerligaškom takmičenju.

"Nemanji Anđušiću želimo puno sreće u predstojećoj polusezoni u redovima NK Čelik", saopšteno je na zvaničnoj stranici Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Anđušić je, dodajmo i to, u protekloj polusezoni za Sarajevo odigrao pet zvaničnih utakmica i ukupno je na terenu proveo 131 minutu. U posljednjih šest mjeseci je odigrao i dvije utakmice za U21 selekciju BiH. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

topalovic
Sarajevo gubi mladog igraca,..bolje da su ga poslali na kaljenje u 2 ligu centar.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi