Sjajni uslovi u Sport Centru

Željo trenirao u Međugorju, Osmanković lakše povrijeđen

Samir Mlaćo, foto: Samir Mlaćo

Nakon što su uvodni dio priprema odradili u Sarajevu, nogometaši Željezničara jučer su stigli u Međugorje, tačnije Sport Centar, svoju stalnu pripremnu bazu.

Plavi će u Međugorju raditi četiri dana, a jutros su obavili redovni trening. Ekspediciju jesenjeg prvaka Premijer lige dočekali su sjajni uslovi za rad, ali i suncem obasjan centar.

Na treningu koji je upravo završen radilo se na stjecanju fizičke spreme, dok su na drugom dijelu terena golmani Kjosevski, Fejzić i Čeman radili sa trenerom golmana Elvisom Karićom. Trening je propustio samo defanzivac Kemal Osmanković koji je jučer zadobio lakšu povredu.

Već u u subotu Željezničar će odmjeriti snage protiv NK Croatia Zmijavci, a nakon toga će plava ekspedicija put Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

24. januara Plavi će put Antalije gdje će obaviti glavni dio priprema i odigrati tri prijateljska meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.