Dženis Beganović na udaru Robijaša
Beganović je 2016. imao verbalni okršaj s najvjernijim zeničkim tifozima

Navodno ga želi turski investitor u Čeliku

Dženis Beganović na udaru Robijaša

Dženis Beganović jedan je od omiljenijih fudbalera među navijačima Željezničara posljednjih nekoliko godina. 

Zbog svoje srčanosti, borbenosti i beskompromisnog odnosa prema plavom dresu i svojim obavezama, a posebno zbog gola Ferencvarošu u Budimpešti za pobjedu Želje 1:0 u Evropskoj ligi 2015. stekao je simpatije koje će ga pratiti dugo.

Novi vlasnik zeničkog Čelika, turski investitor, navodno je veoma zainteresiran da u svoje redove dovede ovoga fudbalera koji nakon raskida saradnje sa Željezničarom ove zime još nije pronašao angažman.

I tu ne bi bilo ništa sporno. Igrač Beganovićevog kvaliteta svakoj ekipi u Premijer ligi bio bi od koristi, posebno timu koji se bori za opstanak. I Slavenu Musi ne bi vjerovatno bilo mrsko u ekipi imati takvog igrača, no eventualni angažman ne bi se nimalo svidio najvatrenijim navijačima zeničkog kluba.

Špekulacije da bi Beganović mogao u Čelik među Robijašima nisu dočekane s odobravanjem, bar prema reakcijama po forumima i kuloarima.

Najvjerniji navijači Beganoviću zamjeraju na incidentu, tačnije svojevrsnom izljevu bijesa koji se zbio 4. maja 2016.

Robijaši su nakon utakmice urlali prema fudbalerima Željezničara koji su izrevoltirani porazom i nezadovoljnim suđenjem. Beganović se vrlo energično verbalno suprotstavio i od tada nije nimalo mio među zeničkim tifozima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li bi mu oprostili, kada bi svojim golovima spasio Čelik ispadanja?

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posjetilac
Nije on na udaru "Robijaša" nego na udaru vas novinara u pokušaju koji bi guze dali za preglede glupih članaka. Samo bespotrebno dižete tenzije, da nema ovakvih članaka gotovo niko se ne bi ni sjećao ovoga. Zeničani bi dupe dali ko god im klub ostavi u ligi i stabilizuje, kada su mogli bukvalno dati (pokloniti) klub ovim Turskim prevarantima onda im svejedno ko će u klubu igrati ako će ih spasiti ispadanja. Uostalom oni se svakako više ništa ne pitaju, ne mogu ni čistačicu više smijeniti!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi