Nije se naigrao na Grbavici

Hasanović raskinuo ugovor sa Željezničarom

Dino Hasanović više nije član FK Željezničar.

Ovaj 21-godišnji fudbaler u aktuelnoj sezoni je upisao svega tri nastupa za sarajevski tim, pa je u dogovoru s čelnicima kluba odlučio da promijeni sredinu.

Hasanović je, kako je potvrđeno na klupskoj stranici, potpisao sporazumni raskid ugovora.

"Hvala svima u klubu i navijačima na protekle dvije i pol godine. Žao mi je što idem, ali odluku sam donio jer želim igrati više. Mislim da sam uvijek davao svoj maksimum na terenu i na treninzima i dostojno branio boje ovog kluba. Želji u budućnosti želim svu sreću i već ove sezone da osvoje trofej", kazao je Dino Hasanović.

Klub sa Grbavice se putem zvanične stranice zahvalio Hasanoviću na profesionalnom odnosu, zalaganju na terenu, te mu poželio mnogo sreće u nastavku karijere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.