Osam golova u prvom poluvremenu za pobjedu

Zrinjski deklasirao Metković

Midhat Šljivak

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Zrinjskog, deklasirala je u pripremnom meču ekipu ONK Metković. Plemići su slavili sa uvjerljivih 8:0, a sve pogotke je tim Blaža Sliškovića postigao u prvom poluvremenu.

Slišković je ovaj susret počeo u sastavu: Trifković, Džijan, Galić, Čirjak, Handžić, Jović, Pezer, Perišić, Jakovljević, Filipović i Bilbija i ovi momci su riješili meč već nakon prvog dijela.

Igralo se dva puta po 40 minuta. To je ipak bilo dovoljno aktuelnom prvaku BiH da do vrha napuni mrežu protivnika, a pogađali su po dva puta Handžić, Bilbija i Jović, dok su po jedan gol postigli Pezer i Filipović.

U nastavku su šansu za igru dobili i drugi fudbaleri Plemića, ali je do kraja meča ostalo 8:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

ONK Metković - Zrinjski 0:8

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.