Tvrde njemački mediji

Odlazi iz Njemačke? Bičakčića ponovo zovu klubovi iz Engleske

Među bh. fudbalerima koji bi uskoro mogli osjetiti slast igranja u engleskom Premiershipu je i Ermin Bičakčić.

Njemački Kicker prenosi informaciju kako je za štopera Hoffenheima postoji interes iz Engleske, a obzirom da se radi o listu koji ima ozbiljnu reputaciju, kao i naviku da objavljuje samo provjerene informacije, ova vijest dobija na težini.

Bičakčić ne skriva da mu laska interes, međutim na sve priče o eventualnom odlasku u Englesku odgovara izjavom da se trenutno vidi samo u Hoffenheimu. 

"Interes iz Engleske govori o mojim kvalitetama, ali u ovom trenutku sam fokusiran isključivo na Hoffenheim", kazao je Bičakčić, kojeg su ranije povezivali s WBA, Newcastleom i Stokeom. 

Inače, naš reprezentativac je u Hoffenheimu od 2014. godine i ugovor s timom iz Sinsheima ga veže do 2020. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.