Igrao termin i to u dresu Dembelea

Nije igrao protiv Herthe, pa odlučio da uzvrati udarac čelnicima Dortmunda

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Borussije Dortmund sinoć su remizirali na gostovanju protiv Herthe (1:1), a ponovo u sastavu gostujućeg tima nije bilo Pierre-Emericka Aubameyanga.

Aubameyang je propustio i meč prošlog gola nakon što je suspendovan zbog nediscipline, a u Dortmundu su odlučili da ga izostave i za meč sa Herthom. To je dodatno pojačalo špekulacije da će ovaj napadač karijeru nastaviti u dresu Arsenala.

Međutim, Gabonac je našao način da sinoć zaigra fudbal iako nije bio u kombinacijama za meč s Herthom. Naime, Aubameyang je odlučio da sa svojim prijateljima igra fudbal, a zanimljivo da je nosio dres bivšeg igrača Dortmunda, Ousmanea Dembelea, koji je ljetos otišao u Barcelonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.