Borussia se opasno igra sa Wengerovim živcima
Foto: EPA

Sve zbog Aubameyanga

Borussia se opasno igra sa Wengerovim živcima

M. Šljivak

Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang dogovorio je prelazak u redove londonskog Arsenala.

Napadač Borussije iz Dortmunda je sa Topnicima dogovorio ugovor na tri i po godine i godišnju platu od 10 miliona eura, ali njemački tim za sada koči konačan dogovor.

Kako tvrdi specijalista za transfere, italijanski novinar Gianluca Di Marzio, rukovodstvo Borussije se opasno igra sa živcima menadžera Arsenala Arsenea Wengera.

Pred njega su postavili neobičan zahtjev. Spremni su prihvatiti ponudu za Aubameyanga u vrijednosti od 60 miliona eura, ali bi da 28-godišnjeg napadača zadrže do kraja sezone u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pretpostavalja se da su se u Borussiji odlučili na ovakav potez nakon Wengerovih komentara za Aubameyanga u kojima je potvrdio da je dogovor sa njim jako blizu.

Gabonac je član Milionera postao 2013. godine. Za Borussiju je odigrao 212 utakmica i postigao je 141 gol.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti