Prijateljska utakmica

GOŠK minimalno slavio protiv Igmana

GOŠK i Igman danas su u sklopu priprema za drugi dio sezone odigrali prijateljski meč u Međugorju.

Utakmica odigrana u Međugorju je završena rezultatom 1:0 u korist premijerligaša iz Gabele, a ključni trenutak se dogodio u 47. minuti.

Za pobjedu GOŠK-a se pobrinuo Matej Rodin, fudbaler koji se ove zime vratio u Gabelu nakon epizode u slovenačkom Aluminiju, a treba dodati da je tim iz Gabele u ovom meču pokazao mnogo više od Igmana.

Ova prijateljska utakmica je trenerima GOŠK-a i Igmana poslužila za uigravanje sastava, odnosno da stvore viziju koji igrači zaslužuju mjesto među prvih jedanaest.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK - Igman 1:0

NK GOŠK: Kozić (75' Katić), Čolić (60'So K), Mišić (60'Marić), Deak (46' Hasanhodžić),Rodin (60' Dalmatin), Zolj(60' Odak), Raguž Petar (60' Brajković), Kobiljar(60' Raguž Antonio, Barić(60' Ereiz), Anković(46' Anković), Ramić(46'Mulahusejnović).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.