GOŠK se sprema u Međugorju, sutra protiv Igmana

Dudić protiv Igmana testira dva igrača na probi

GOŠK se sprema u Međugorju, sutra protiv Igmana

S. Mlaćo, foto: A. Balić

Nogometaši GOŠK-a iz Gabele od danas se nalaze u Međugorju gdje će raditi u sjajnim uslovima Sport Centra, te se pripremati za drugi dio sezone.

Šef struke GOŠK-a Feđa Dudić u Međugorje je poveo 23 igrača, a već sutra tim iz Gabele će odmjeriti snage protiv federalnog prvoligaša Igmana iz Konjica.

U četvrtak rival GOŠK-u će biti GOŠK iz Dubrovnika, a u subotu NK Zagora.

Već u sutrašnjem meču Dudić će testirati dva igrača koja se nalaze na probnom radu, a ovaj ambiciozni stručnjak istakao nam je da je njegov tim u potrazi za kvalitetnim nogometašem koji bi pojačao vezni red, ali i novajlijom koji će biti alternativa na desnom beku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, GOŠK je prvi dio sezone završio na devetom mjestu sa 17 osvojenih bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti